Crazy-Greek-Rich-Parfum-Pads

Uw leverancier voor al uw Handgemaakte Parfumgeur producten.


Wierook Kegels.

00851

Wat zijn wierook kegeltjes?

Wierook kegels bestaan uit hetzelfde materiaal als normale Wierook stokjes. Het wordt ook gemaakt van de bast van de Boswelia boom. De Wierook Kegeltjes van Crazy-Greek-Rich-Parfum-Pads worden volledig met de hand gerold en worden gemaakt uit zuivere en natuurlijke ingrediënten. Het enige verschil ten opzichter van de normale wierook stokjes is dat het wierook deeg dat normaal gesproken om de stokjes heen wordt geplakt nu in de vorm van een kegel wordt geschapen. Het grote voordeel hiervan is, is dat de kegels gemakkelijk overal te plaatsen zijn. Ze zijn namelijk niet zo groot, maar wel erg stabiel. In tegenstelling tot stokjes hoef je ze dus niet in een speciale houder te zetten. Echter wordt dat wel aanbevolen – als de wierook namelijk tot onderaan is gebrand, wil je niet dat alle as bijvoorbeeld op de tafel komt. Wij hebben om deze reden ook een mooi assortiment van Wierook Branders. Omdat wierook kegels dikker zijn dan stokjes, betekent dat ook dat zij sneller opbranden. Echter komt er wel meer wierookgeur vrij en heeft men niet de geur van het bamboe stokje.

Waar komen wierook kegels vandaan?

De meeste wierook kegels worden gemaakt met Makko poeder. Het wordt ook wel Tabu No Ki genoemd en wordt van de barst van de Machilus Thunbergii boom gehaald. Deze boom groeit in Zuid-Oost Azië en kan wel 30 meter hoog worden. Makko poeder is beschikbaar in 4 verschillende gradaties – hoe hoger de gradatie, hoe meer geur er vrijkomt tijdens het verbranden. Het is ook mogelijk om Arabische gom te gebruiken om een wierook kegel te maken.

Hoe verbrandt u wierook kegels?

Wierook kegeltjes zijn heel simpel in gebruik. Net zoals met normale stokjes kunt u de bovenkant van het kegeltje aansteken. Belangrijk is om dan ongeveer 5-20 seconden te wachten totdat u de vlam uitdoet, zo wordt de aangename geur door de hele kamer verspreid.


Prijzen zijn 10 stuks in een doosje voor 1 Euro.

 U Heeft de keuze uit onderstaande Geuren.

  1. Amber
  2. Cannabis
  3. Coconuts
  4. Lotus
  5. Love
  6. Meditation
  7. Musk
  8. Opium
  9. Patchouli
  10. Violet. 


E-mailen
Bellen