Crazy-Greek-Rich-Parfum-Producten

Uw leverancier voor al uw Handgemaakte Parfumgeur producten.

01116

Wat zijn Terugstroom wierook kegeltjes?

Terugstroom Wierook kegels bestaan uit hetzelfde materiaal als normale Wierook stokjes. Het wordt ook gemaakt van de bast van de Boswelia boom. Het enige verschil is dat het wierook deeg dat normaal gesproken om de stokjes heen wordt geplakt nu in de vorm van een kegel wordt geschapen. Het grote voordeel hiervan is, is dat de kegels gemakkelijk overal te plaatsen zijn. Ze zijn namelijk niet zo groot, maar wel erg stabiel. In tegenstelling tot stokjes hoef je ze dus niet in een speciale houder te zetten. Echter wordt dat wel aanbevolen – als de terugstroom wierookkegel namelijk tot onderaan is gebrand, wil je niet dat alle as bijvoorbeeld op de tafel komt. Wij hebben om deze reden ook een mooi assortiment van Terugstroom Wierookkegels Branders. Omdat terugstroom wierook kegels dikker zijn dan stokjes, betekent dat ook dat zij sneller opbranden. Echter komt er wel meer wierookgeur vrij en heeft men niet de geur van het bamboe stokje.

Waar komen wierook kegels vandaan?

De meeste wierookkegels worden gemaakt met Makko poeder. Het wordt ook wel Tabu No Ki genoemd en wordt van de barst van de Machilus Thunbergii boom gehaald. Deze boom groeit in Zuid-Oost Azië en kan wel 30 meter hoog worden. Makko poeder is beschikbaar in 4 verschillende gradaties – hoe hoger de gradatie, hoe meer geur er vrijkomt tijdens het verbranden. Het is ook mogelijk om Arabische gom te gebruiken om een Terugstroom wierook kegel te maken.

Hoe verbrandt u Terugstroom wierook kegels?

Terugstroom wierook kegeltjes zijn heel simpel in gebruik. Net zoals met normale stokjes kunt u de bovenkant van het kegeltje aansteken. Belangrijk is om dan ongeveer 5-20 seconden te wachten totdat u de vlam uitdoet, De wierook zal dan vanzelf naar beneden branden. Zo wordt de aangename geur door de hele kamer verspreid.


Prijzen zijn 5 stuks voor 1 Euro.

 U Heeft de keuze uit onderstaande Geuren.

Agarwood

Agarwood is een donkere Harsachtige Houtsoort, de unieke geur van Agarwood is complex en aangenaam met wenig of geen natuurlijke Analogen. Het geurige hout wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt bij Traditionele Helige vieringen.

Ambergie

Amber, ook wel Ambergris is een hard wasachtig producct uit het Darmstelsel van Potvissen. Het is een Heerlijke Zitte Geur zoutig en Sensueel.

Apple 

Geniet van de verfrissende geur van verse Appels, die je energie geeft voor de hele dag.

Arabian Musk

Een heerlijke Zoete Oosterse geur. Het heeft een stimulerende en Energieke werking, het helpt je ontwaken.

Arruda Rue

Arruda Rue staat bekend als zuiveringsmiddel voor je huis. Eeuwenlang wordt dit Kruid voor Medicinale doeleinde gebruikt. Men gebruikt het om je huis te reinigen van negatieve Energie en om negatieve energie tegen te houden.

Aura Cleansing

Een Aura is een energieveld dat om iedereen heen zit. Het is een verzameling van Kleuren rondom Dieren of Mensen. Deze Wierook heeft een heerlijke geur om je Aura te reinigen.

Black Champa

Black Champa is een Mix van Sandelhout en Kruiden uit het bos. Het luchtje is Mild, Zoet en toch pittig.

Blue Berry

Blue Berry is de heerlijke geur van verse Blauwe Bessen, een heerlijke Bloemige Fruitige geur 

Buddha's Blessing

Buddha's Blessing is een heerlijke wierookgeur, de geur komt voort uit de natuurlijke ingredienten zoals Kruiden, Harsen, Specerijnen en Olien.

Chakra

Deze Natuurlijke wierookgeur zorgt voor een Kruidige en Energieke wierookgeur in je ruimte.

Chandan

Chandan is een zware wierookgeur die je de weg wijst in een meditatie. Het geeft je een gevoel van zuivering, en verminderd negatieve stemmingen.

Cherry

Cherry is zoals de naam al doet vermoeden de heerlijke Zoete geur van Kersen, een heerlijke Zoete geur om heerlijk bij weg te dromen.  

Dragon Blood

Dragon Blood heeft een rijke, zoete huiselijke geur. Het werkt versterkend voor het doorzettingsvermogen en bied bescherming. Ook helpt het je je eigen situatie te verbeteren en daadkrachtiger te maken.

Green Tea

Deze wierookgeur geeft je de fijne geur van een kopje vers gezette groene Thee, wanneer je maar wilt. Een heerlijke zachte Wierookgeur met een vleugje Frisheid.

Jasmine

Jasmijn werkt Rustgevend voor lichaam en geest. Jasmijn schept een paradijselijke Erotische stemming. De geur geeft je het gevoel van vrede met jezelf te hebben, bij jezelf thuis te zijn. Het maakt je Optimistisch en geeft vertrouwen in je partner

Lavender

Lavendel werkt rustgevend voor lichaam en geest. deze Wierookgeur heeft een Bloemige Zoete geur. Het helpt je te ontspannen en om zo tot jezelf te komen.

 Lemon

Lemon is opwekkend bij vermoeidheid en depressies. het reinigt de ruimtes van negatieven energieen. Bevordert de harmonie en zorgt voor een verfrissende geur bij nare luchtjes. Het kan ook goed tegen insecten gebruikt worden.

Lily

Een betoverende Bloemengeur die Kalmte en Nieuwe Energie bezorgt, werkt prima voor een goede gemoedsrust.

Lotus

Lotus is een heerlijke Zoete Wierookgeur, vol en rijk van karakter. Het maakt je iedere keer weer blij. Een positieve Wierookgeur die warmte geeft en bescherming neemt de negatieve energie weg.

Magnolia

Magnolia is de Zachte Lichte Zoetige Bloemige geur van de Magnolia Bloesems 

Mint

Mint werkt stimulerend, verhelderend en stimuleert je concentratie het werkt energie opwekkend.

 Musk

Musk Wierook heeft de lekkere geur van Muskus. deze geur heeft een Stimuleerende en energieke werking waardoor hij zeer geschikt is om 's morgens bij het ontwaken of als hulp bij je studie of op het werk te gebruiken.

Nag Champa

Nag Champa is 1 van de meest populaire Wierookgeur in omloop het heeft een Houtachtige geur met Zoete accenten. Kan heel goed worden gebruikt bij Meditaties van Therapeutische behandelingen. Het heeft een relatief en / of losmakend effect. 

Nature's Nest

Deze Terugstroom wierookgeur Nature's Nest heeft een Zachte Frisse Bos/ Bomen geur. Het helpt bij het vergaren van inzichten en helpt relativeren.

Night Queen

Deze bloem bloeit voluit, en alleen de nachtelijke hemel ziet haar schoonheid. Want bij het aanbreken van de dag verwelkt ze zelfs voor zonsopgang. Met alleen haar heerlijke Zoete, Kruidige, Fruitige, Bloemige en Exotische geur als herinnering aan haar bestaan. 

Opium

Ervaar de Kalmerende Wierookgeur van Opium. dit is 1 van de populairste Terugstroom wierookgeur in de Wereld.

 Osmanthus

Osmanthus is de frisse, licht zure geur van Granaatappel. het geeft een relax gevoel voor lichaam en geest en creer een moment van tevredenheid.

Palo Santo

Palo Santo heeft een kruidige geur en wordt onder andere gebruikt bij het zuiveren en uitnodigen van positieve energieen in huis. Het verbetert de Energiestroom in het lichaam, en het weert negatieve energie en ongeluk af.

Rose

Rose werkt rustgevend voor lichaam en geest. deze Wierookgeur heeft een Bloemige Zoete geur. Het helpt bij het Ontspannen, en om tot jezelf te komen.

Rosemary

Rosemary heeft een opwekkende en weldadige werking, het werkt verzachtend, ontspannend en is bijzonder heilzaam. Het Stimuleert de bloedsomloop en heeft een positieve werking op het Zenuw- en Spierstelsel. Het neemt de mentale uitputting, verwarring en twijfel weg.

 Sandelwood

Sandalwood werkt Zuiverend en geeft Rust. De wierookgeur stimuleert de Intuitie en schenkt innerlijke balans.

Satya Sai Baba

Dit is de meest verkochte Terugstroom Wierookgeur ter Wereld. deze Wierookgeur heeft een Zoete Middelsterke geur die een Relativerend, Losmakend en Verlichtend Effect geeft.

Satya super

Deze Terugstroom wierookgeur werkt Rustgevend voor Lichaam en Geest. Deze Wierookgeur helpt om het Negatieve te Reduceren en verhoogd de positieve aspecten van alle sterrenbeelden

Sea

Deze Wierookgeur geeft een heerlijke frisse sterke Zeegeur. Die doet denken aan de warme zomerdagen met enkel een zacht vleugje wind en de geur van de zee.

The Buddha

Deze Terugstroom Wierookgeur heeft een fris kruidige geur en geeft verlichting kan goed worden gebruikt bij Meditaties en Massage behandelingen, de geur laat je ontspannen en maakt je hoofd leeg

Tree Of life

Deze Terugstroom Wierookgeur heeft een levendige geur met een vleugje Sandelwood. heerlijk voor een ontspannende sfeer.

 Vanilla

De geur van Vanille is een bekende geur die iedereen wel kent, het is een heerlijke Zoete, Zwoele Tropische geur die je blij zal maken.

White Musk

Deze Terugstroom Wierookgeur werkt rustgevend voor lichaam en geest. Deze Wierookgeur heeft de geur van Muskus, en zal je helpen om door de dag heen te komen. 

White Sage

Deze Terugstroom Wierookgeur werkt Rustgevend voor lichaam en Geest. White Sage Wierook wordt vanuit de oudheid al gebruikt door de Sjamanen voor Energetische Reiniging, om zo je Aura weer helder te maken en vrij van Storingen en Negativiteit.

Ylang-Ylang

Ylang-Ylang is een Zoete Bloemige geur die lijkt op Jasmijn en Hyacint. Ylang-Ylang werkt Ontspannend, Zinnenprikkelend en Stimulerend.  


E-mailen
Bellen