Crazy-Greek-Rich-Parfum-Producten

Uw leverancier voor al uw Handgemaakte Parfumgeur producten.

01232

Crazy Greek Rich Parfum Geurkorrels

Crazy Greek Rich Parfumgeurkorrels zijn Geurkorrels voor o.a 

in Bad, De Linnenkast, In de stofzak van u stofzuiger, of op het Toilet. 

ze zijn heerlijk gegeurd en gekleurd met u favoriete Parfumgeur.

Inhoud van het zakje Parfumgeurkorrels is 100 Gram.I.v.m de Europese Wetgeving heeft ik de Parfumgeur namen wat aangepast.

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE GEUREN.

 

Nr.01 Ar*nne Gr*nde Ari 

(Bloemig Fruitig)

De Sexy parfumgeur met een speelse twist.Met o.a Framboos, Grapefruit, Peer, Lellietje van Dalen, Vanille, Orchidee en Rozen maar ook mierenzoete marshmallows, Muskus en diverse houtsoorten maken dit heerlijke geurtje compleet.


Nr.02 C*ch*rel Eden 

(Bloemig)

Een populaire Dames geur met o.a Mandarijn, Perzik, Bergamot, Citroen, Mimoes, Ananas, Tuberoos, Nachthyacint, Meloen, Jasmijn, Waterlelie, Lotus, Roos, Sandelhout en Pachouli.


Nr.03 C*ch*rel L*u L*u 

(Orientaals Bloemig)

Een Mix van Kruiden en Bloemen, Bestaat o.a uit Mimosa, Iris, Lelie, Pruim, Chinees Kaneelhout, Viool, Cassis, Jasmijn, Anijs, Tuberoos en Oranjeblossem waardoor de parfumgeur tijdloos is. Werd gelanceerd in 1987.


Nr.04 Chl*o 

(Bloemig)

Een Bloemige Parfumgeur met o.a Pioenroos, Fresia, Lychees, Lelletje van Dalle, Roos, Mangolia, Amber en Ceder. Het Romantische en eigenwijze karakter van een heerlijke Warme en zachte Parfumgeur die ook nog eens lekker lang blijft hangen.


Nr.05 Chr*sti*n Di*r P*ison 

(Orientaals Bloemig) 

Deze Parfumgeur werd geclassificeerd als een Luxe, Oosterse en Bloemige Parfumgeur. de geur bestaat o.a uit amber, Honing, Bessen. Het is een heerlijke Bloemige Romantische Parfumgeur.

 

Nr.06 Gi*rgi* Arm*ni Si 

(Fruitig)

Een zachte vrouwelijke Geur met o.a Zwarte Bessen, Cypersolie en de heerlijke geur van Blond Muskushout. Werd gelanceerd in 2013.


Nr.07 L*nc*me L* V*e Est B*lle 

(Orientaals Bloemig)

Een Oriëntaalse Bloemige Parfumgeur. bestaat o.a uit Bergamot, Sandelhout, Oranjebloessem, witte Bloemen en Vanille.


Nr.08 L*nc*me P*ema 

(Bloemig)

Een verfijnde, Oosterse Bloemige Parfumgeur met o.a Mimosa, witte Bloemen, Roos en Vanille.


Nr.09 M*rc J*c*bs Dec*d*nce 
(Oriëntaalse Bloemengeur)

De wel bekende Parfumgeur met een Zwole geur van o.a Sappige Italiaanse Pruim, goudkleurige saffraan, Iris, Bulgaarse Roos, Iriswortel, Jasmijn, Sambac, Amber en vetiver.
 

Nr.10 P*co R*b*nne L*dy Milli*n 
(Orientaals Bloemig)

Deze Frisse en Itense Parfumgeur ken iedereen met o.a Neroli, Bittere Sinaasappel, Framboos, Oranjebloessem, Jasmijn, Honing en Patchoelie. 
 

 Nr.11 Ritu*els Ayurs (Heerlijke Zoete geur)

Geniet van de zachte geur van Ayurvedische ingredienten, die zorgen voor een herstellend effect op lichaam en geest met o.a
Indiase Roos en Zoete Amandelolie. 
 

 Nr.12 Ritu*els H*mman 
(Heerlijke Verfrissende geur)

 

Een heerlijke verfrissende geur, een combinatie van o.a Rozemarijn en Eucalyptus werkt verlichtend bij ademhalings problemen.Geeft een stimulerende effect op lichaam en geest.

 

 Nr.13 Ritu*els H*ppy Bo*dha 
(Prikkelende Houtgeur)

De sprankelende, kruidige Zoete Sinaasappel stimuleert je energie en goede humeur. De Ceder in deze heerlijke geur geeft je een prikkelende houtachtige geur, een heerlijke combinatie .

 
Nr.14 Ritu*els K*rma 
(Zomerse Frisse geur)

Laat het hele jaar door de zomer in je huis met deze heerlijke geur die verrijkt is uit o.a het Zoete Aroma van de Helige Lotus en de voedende kracht van Organic Witte Thee.
 

 Nr.15 Ritu*els S*kura 
(Bloemig)

Sakura (Japanse Kers) is het oeroude Symbool voor de Wedergeboorte van de Natuur en Puurheid, Deze geur werkt heerlijk ontspannend.

 
Nr.16 Ritu*els Y*lda 
(Fruitig)

Deze heerlijke Fruitige parfum geur geeft je een boost van energie met o.a Granaatappel, Watermeloen 
 

 Nr.17 Th*erry Mugl*r Al*en 
(Orientaals Houtachtig)

 

Deze Houtachtige Mysterieuze Oriëntaalse Parfumgeur bestaat o.a uit Indiase Jasmijn, Witte Amber en Cashmere. Het is een heerlijke Aromatische Zachte Parfumgeur.

 
 Nr.18 Th*rry Mugl*r Ang*l 
(Orientaals Vanille)

 

Met o.a Bergamot, Tropisch Fruit, Vanille, Caramel en Patchoeli.

 

 

 Nr.19 Vikt*r & R*lf Fl*werB*mb Rose (Orientaals)

Met o.a Buskruit, Bergamot, Cassis, schijnhulst, Oranjebloessem, vanille, Arabische Jasmijn, Benzoline en Patchouli vormen deze Oriëntaalse Bloemige Parfumgeur.
 

 Nr.20 Yv*s Sa*nt L*urent Black Op*um (Orientaals)

Deze Parfumgeur werd aangekondigd als een donkere Mysterieuze Oriëntaalse Vanillegeur bestaat o.a uit Koffie, Jasmijn, Roze Peper, Oranjebloessem, Peer, Vanille, Patchouli en ceder.
 


 De Prijzen voor de Parfum-Geurkorrels zijn 
2 Euro per zakje van 100 Gram.
    
E-mailen
Bellen