Crazy-Greek-Rich-Parfum-Producten

Uw leverancier voor al uw Handgemaakte Parfumgeur producten.

02054

Crazy Greek Rich  Aroma Diffuser Andere Geuren.

U HEEFT DE KEUZE UIT DE VOLGENDE GEUREN.

Citronella 

Muggen en andere ongedierte haten het. Of het een Favoriete geur is laat ik aan u over, maar als u buiten wilt zitten zonder vliegende beestjes dan is Citronella een Uitstekende Bondgenoot. 


Dentol

Een Type Zeepgeur wat super goed Desinfecterend werkt. Hoe omschrijft je nou deze geur, is het een aangename geur of niet, is ze zoet of niet, is ze kruidig of niet en zo kunnen we nog wel even een tijdje doorgaan.


Eucalyptus 

Een verfrissende opwekkende geur.


Frisse Linnengoed 

De heerlijke geur die je ruikt van pas gewassen Linnengoed met een Frisse Wasverzachter.


Lavendel

De intense geur van bloeiende Franse Lavandel. De Rustgevende zachte paarse bloem met zijn uitgesproken geur.


Patchouli

Iedereen kent de geur en heeft daar zijn eigen mening bij. Patchouli is Aards, Jaren 70, Nostalgie, Houtje Touwtje Jas Donkere langer haren en Heerlijke Muziek (Hippie Tijd). Voor de ene een duidelijke herkenning, voor de andere een totale afkeer. 


Rook Verdrijver

Een heerlijk luchtje om te gebruiken voor na een feestje of waar veel gerookt wordt. Een heerlijke frisse geur die alle andere ongewnste luchtjes doet vergeten. 


Sweet Dreams

Liefhebbers van deze super heerlijke rustgevende mix dromen zacht en liefdevol, super rustgevende ontspannende geur.


Vicks VapoRub

Deze geur kennen we allemaal. De verkoelende en verfrissende mix van Kampfer, Eucalyptus en Mint. Sterk en Aanwezig lekker fris als je neus een beetje dicht zit van de verkoudheid.


Zwitsal

Niets ruikt zo heerlijk als het pas gewassen huidje van jouw baby. Het wereld beroemde luchtje wie is er niet groot mee geworden, Wie kent het niet!!!!!!! De prijzen voor de Aroma Diffuser Andere Geuren zijn 5 Euro per stuk. 

Crazy Greek Rich Aroma Diffuser Andere Geuren zijn perfect voor gebruik in je hele huis, van Woonkamer, Keuker, Badkamer, Slaapkamer of op het Toilet.E-mailen
Bellen